Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYT 2021. évi Nagygyűlése (hibrid formában, személyes részvétellel és online)

  Tisztelt Kolléganők, Kollégák! Kedves Kongresszusi Résztvevők!

  Bár még mindig a járvány kihívásai töltik ki mindennapjaink nagyrészét, nagy örömmel tölt el Bennünket, hogy ennyien regisztráltak már a Magyar Gyermekorvosok Társaságának Nagygyűlésére. Eddig azt kommunikáltuk, hogy ha másként nem lehet, akkor online formában sok szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a Magyar Gyermekorvosok Társasága 2021. évi Nagygyűlésére.

  A jelenlegi kormányzati enyhítések értelmében Magyarország fokozatosan nyit, így mi is nyitunk és örömmel adunk hírt arról, hogy megnyitjuk a regisztrációt az élő, személyes nagygyűlésre is paralel az online regisztráció mellett.

  A vírushelyzethez alkalmazkodva mindenkinek megadjuk a lehetőséget, hogy itt lehessen velünk ha nem is élőben, a virtuális térben biztosan - tehát az MGYT 2021. évi nagygyűlését idén először hibrid konferenciaként szervezzük meg.


  FONTOS! AKI MÁR REGISZTRÁLT AZ ONLINE RÉSZVÉTELRE, KÉRJÜK REGISZTRÁLJON A KÜLÖNBÖZETI JEGY MEGVÁLTÁSÁVAL AZ ÉLŐ JELENLÉTRE IS, HA SZEMÉLYESEN SZERETNE RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN!

  AMENNYIBEN A KONFERENCIÁHOZ KAPCSOLÓDÓAN SZÁLLÁST SZERETNE FOGLALNI, KÉRJÜK OLDALUNKON KERESZTÜL MIHAMARABB TEGYE MEG, MERT A KONTINGENSÜNKET KIZÁRÓLAG JÚNIUS 4-IG TUDJUK TARTANI - EZUTÁN MÁR CSUPÁN AZ ÖNÁLLÓ SZÁLLÁSFOGLALÁS LEHETSÉGES.

  LEHETŐSÉG VAN TERMÉSZETESEN CSAK ÉLŐ KONFERENCIA REGISZTRÁCIÓRA IS, DE AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓS LEHETŐSÉG IS MEGMARAD!


  A konferencián való részvételnek természetesen - mint minden másnak körülöttünk - járványügyi szabályai vannak. A járványügyi intézkedések még mindig élnek, ezért természetesen a részvétel védettséget igazoló kártyához kötött, melyet a rendezvény szervezője ellenőrizhet. A részletekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

  A kongresszus tudományos programja ebben az évben is széles palettát kínál a gyermekgyógyászat elméleti kérdéseitől a mindennapi gyakorlatig.

  A kongresszus kiemelt témái - a COVID-19 pandémia kérdései mellett - a gyermekgyógyászatból a felnőtt betegellátásba kerülés, azaz a tranzíció időszaka a különböző szubspecialitások területén, valamint a gyermekpszichiátriai ellátás kihívásai, a modern technológiák alkalmazása, a bizonyítékokon alapuló orvoslás és a prevenció lehetőségei a gyermekgyógyászatban. Az utóbbi évek hagyományaihoz híven szervezési és szakmapolitikai kérdések is megvitatásra kerülnek.

  Bízunk abban, hogy így, hogy személyes jelenléttel szervezhetjük meg a Nagygyűlést, a kongresszus ideje alatt, nemcsak tudományos, hanem minden szempontból maradandó élményeket szereznek.

  Remélünk és kívánunk eredményes szakmai vitákat, kellemes baráti beszélgetéseket és jó hangulatú társasági programokat.

  A szervezők nevében:

  Dr. Csábi Györgyi egyetemi docens - Dr. Decsi Tamás egyetemi tanár - Dr. Erhardt Éva egyetemi docens

  További részletek, online regisztráció ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2021.06.24.
  Rendezvény vége: 2021.06.26.
  Helyszín: 7622 Pécs és Online, Universitas u. 2/A, Tudásközpont
  A rendezvény Web oldala: http://www.gyermekorvostarsasag.hu/info.aspx?sp=62&web_id=

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MAKIT 2021 - A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 49. Kongresszusa

  A KONGRESSZUS FŐBB TÉMAKÖREI


  • COVID-19
  • Immunglobulin terápia
  • Légúti, bőrgyógyászati, gyermekgyógyászati allergiák
  • Ételallergiák
  • Asthma
  • Autoimmun betegségek
  • Immundeficienciák
  • Hano
  • Diagnosztika
  • Immunterápia
  • Biológiai terápiák
  • Új terápiás eljárások
  • Szakdolgozói szekció  Absztrakt beadási határidő: 2021.05.03.

  Rendezvény kezdete: 2021.06.24.
  Rendezvény vége: 2021.06.26.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton**** Kecskemét Hotel & Conference Center
  A rendezvény Web oldala: https://visionfresh.net/makit/

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)V. Gyermeksürgősségi Kongresszus és Továbbképző Napok

  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

  Időpont: 2021. szeptember 17–18.

   

  Tisztelt Kollegák, Kedves Barátaink!

   

  Szeretettel invitálunk Benneteket a Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság Gyermeksürgősségi Szekciójának V. Gyermeksürgősségi Konferenciájára, amely várhatóan személyes megjelenéssel 2021. szeptember 17-18. között Debrecenben kerül megrendezésre, a Kölcsey Központban.

   

  Várakozással tekintünk ezen rendezvény felé, nagy izgalommal szervezzük, bízva egy eredményes szakmai, baráti összejövetel létrejöttében.

   

  Várjuk a gyermeksürgősségi, sürgősségi szakmában dolgozó munkatársakat, szakorvosokat, házi gyermekorvosokat, családorvosokat és rezidenseket! Mivel a gyermeksürgősségi ellátás igazi csapatmunka és ez elképzelhetetlen mind a prehospitalis, mind a hospitalis ellátásban részt vevő mentőtisztek, mentőápolók, szakápolók és asszisztensek munkája nélkül, így természetesen ezen szakdolgozók jelentkezését is szeretettel várjuk!

   

  További részletek, regisztráció a rendezvény weboldalán: https://gyereksurg.clubservice-event.hu/

   

  Rendezvény kezdete: 2021.09.17.
  Rendezvény vége: 2021.09.18.
  Helyszín: Debrecen
  A rendezvény Web oldala: https://gyereksurg.clubservice-event.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYGT X. Kongresszusa

  Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

  Az elmúlt másfél év eseményei megváltoztatták az életünket: a járványügyi vészhelyzetnek köszönhetően a személyes találkozások száma csökkent, a betegellátás során nagyobb hangsúlyt kapott a telemedicina, a tudományos élet is nagyrészt online zajlott. Mindezek következményeként felértékelődtek a személyes találkozások, baráti beszélgetések, a szakmai eszmecserék, viták.

  Tavaly ősszel a járványügyi korlátozások nem tették lehetővé a személyes kongresszusi részvételt, azonban az elmúlt időszak kedvező alakulásának köszönhetően okkal remélhetjük, hogy az érvényben lévő szabályozást teljes mértékben betartva személyes találkozóra hívjuk Önöket!


  Fontos határidők:
  Kedvezményes regisztráció határideje: 2021. július 30.
  Absztrakt beküldési határidő: 2021. július 30.
  Megtisztelő, hogy a Magyar Gyermek-gasztroenterológiai Társaság (MGYGT) X. Kongresszusát mi, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet munkatársai szervezhetjük Mátrafüreden, 2021. szeptember 30. és október 2. között. A pazar helyszín tág terei, több előadóterme és tárgyalója kiváló környezetet biztosít arra, hogy az előadásokon való aktív részvétel mellett lehetőség legyen a szekciók munkájára vagy a gyakorlati, hands on trainingekre is.

  A kongresszus témái között a gasztroenterológia, hepatológia és nutríció újdonságain kívül helyet kapnak a társzakmák is: sok más mellett a pulmonológia, neurológia, reumatológia, toxikológia, bőrgyógyászat és sebészet határterületei is terítékre kerülnek.
  Az előző évben rengeteg érdekes absztraktot kaptunk. Bemutatásukra idén kerülhet sor, azonban csak akkor, ha a szerzők az idei részvételi szándékot egyértelműen jelzik azzal, hogy az absztraktokat – ha szükséges, aktualizálva - ismét beküldik.

  A rendezvény helyet ad a közgyűlésnek és a vezetőség választásnak is.
  Bízunk benne, hogy a résztvevők a korszerű ismeretek elsajátítása mellett a személyes találkozás élményével gazdagodhatnak!


  Jelentkezés és absztrakt beküldés  Kellemes nyaralást, feltöltődést, jó készülődést kívánok a kongresszusi szervezőbizottság nevében!

  Dr. Karoliny Anna

  Rendezvény kezdete: 2021.09.30.
  Rendezvény vége: 2021.10.02.
  Helyszín: Mátrafüred, Avar Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermeknephrológiai Egyesület 2021. évi Továbbképző Konferenciája

  Rendezvény kezdete: 2021.10.01.
  Rendezvény vége: 2021.10.02.
  Helyszín: Baja

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A fájdalom tudománya kurzus II. része 2021. október 13., november 10..

  Helyszín: HIBRID: zoom + SE Pszichiátriai Klinika Tanterme

  A képzés célja hogy a gyermek- és felnőtt neurológiai és pszichiátriai szakorvosok és e doktori képzésekben résztvevő orvosok, pszichológusok és egyéb segítő szakmákban dolgozó szakemberek átfogó képet kapjanak a fájdalom komplex jelenségéről valamint a gyógyító tevékenység egyik legalapvetőbb feladatáról, a fájdalomcsillapításról.

  Végső célunk, hogy megvalósuljon a fájdalom, különösképpen a krónikus fájdalmak komplex (gyógyszeres és nem-gyógyszeres) kezelése.

  A kurzus tematika I. (tavasz)- és II. (ősz) része az SE Neurológiai Klinika és Pszichiátriai Klinika honlapján olvasható.
  Az előadások diái az SE Neurológiai Klinika és Pszichiátriai Klinika honlapján olvashatók

  Érdeklődés:
  SE Neurológiai Klinika Titkárság kovacs.andrea@med.semmelweis-univ.hu
  és Doktori Iskola oszi.alexandra@med.semmelweis-univ.hu
  SE Pszichiátriai Klinika Titkárság andrassy.dalma@med.semmelweis-univ.hu
  és Doktori Iskola kiss.hajnal@med.semmelweis-univ.hu

  A fájdalom tudománya kurzus II. tematikája 2021. október 13., november 10..
  A fájdalom tudománya kurzus II. Oftex adatlap 2021.10.13.
  A fájdalom tudománya kurzus II. Oftex adatlap 2021.11.10.


  Prof. Dr. Bereczki Dániel, Prof. Dr. Réthelyi János, Dr. Zsombók Terézia

  Rendezvény kezdete: 2021.10.13.
  Rendezvény vége: 2021.11.10.
  Helyszín: HIBRID: zoom + SE Pszichiátriai Klinika Tanterme

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 56. Konferenciája (Debrecen, 2021.11.11-13.)

  Kedves Kollégák, Barátaink, Konferenciánk minden Résztvevője!

  Tisztelettel és szeretettel invitáljuk Önöket a Magyar Gyermekorvosok Társasága és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság Gyermektüdőgyógyász Szekciójának, a COVID-19 vírusjárvány miatt ez évre halasztott 56. Konferenciájára, amelyet 2021. november 11-13. között változatlan helyszínen és formában  Debrecenben, a Kölcsey Központban rendezünk meg.

   

  Várjuk a szakmában dolgozó munkatársakat:

  - gyermektüdőgyógyászokat, gyermekorvosokat, gyermeksebészeket,
  - neonatológusokat,
  - infektológusokat,
  - sürgősségi orvosokat,
  - allergológusokat és klinikai immunológusokat,
  - gyermek hemato-onkológusokat,
  - családorvosokat és rezidenseket.

   

  A konferencia fő témái:

  - COVID fertőzés gyermekkorban
  - Újszülöttkori légzőszervi betegségek
  - Asztma, allergia
  - Cisztás fibrózis
  - Veleszületett légzőszervi rendellenességek
  - Gyermekbronchológiai beavatkozások
  - Gyermeksebészet
  - Varia

   

  Akkreditáció:

  10 pont az alábbi szakmák dolgozóinak:

  - csecsemő- és gyermekgyógyász
  - gyermektüdőgyógyász
  - gyermeksebész
  - neonatológus
  - házi gyermekorvos
  - infektológus
  - sürgősségi orvos
  - allergológus és klinikai immunológus
  - gyermek hemato-onkológus

   

  Bővebb információ a kongresszus weboldalán elérhető: WEBOLDAL

   

  ELŐADÁS BEJELENTÉS

   

  Az online regisztráció hamarosan indul.

   

  Szeretettel várjuk Önöket Debrecenben!

   

  Dr. Nagy Béla sk.
  a konferencia főszervezője

   

  Rendezvényszervező iroda:
  Club Service Kft.
  4024 Debrecen, Kossuth u. 42.
  Tel.: 52/522-222
  E-mail: gyermektudo2021@clubservice.hu

  Rendezvény kezdete: 2021.11.11.
  Rendezvény vége: 2021.11.13.
  Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ
  A rendezvény Web oldala: https://gyermektudo.clubservice-event.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XIII. Kongresszusa

  Kedves Kollégák!

  2021. november 19-20-án kerül megrendezésre siófoki Residence Balaton Conference Hotelben a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XIII. kongresszusa.

  Fontos változás, újdonság, hogy bevezetjük az ún. „keynote speaker” rendszert. Ennek keretében meghívott előadónk, Karel Sonka (Károly Egyetem, Prága) tart előadást a narkolepszia legfontosabb tudnivalóiról.

  A főbb témái a következők:
  - Inszomnia
  - Cirkadián alvászavarok, foglalkozásegészségügyi vonatkozások.
  - Narkolepszia
  - OSAS: egy diagnózis – több betegség? (a fenotípusok jelentősége)
  - COVID-19 és alvászavarok
  - Gyermekgyógyászati szekció

  A fentiek mellett immár hagyománynak tekinthető, hogy a klinikum művelői mellett a hazai alváskutatás jeles képviselői is bemutatkoznak kongresszusunkon, illetve lehetőség van szabadelőadások és poszterek bemutatására is.

  REGISZTRÁCIÓ, INFORMÁCIÓ:
  http://www.alvastarsasag.hu/kongresszus2021.html


  AKKREDITÁCIÓ: folyamatban; a következő szakmacsoportok részére: belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, egészségbiztosítás, foglalkozásegészségügy, fül-orr-gégegyógyászat, háziorvostan, kardiológia, neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat(orvosi és szakdolgozói akkreditáció)
  A szakmai programok mellett a társasági események is további lehetőséget biztosítanak a kötetlen beszélgetésekre, szakmai tapasztalatcserére.

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  Dr. habil. Faludi Béla PhD
  elnök
  Alvástársaság
  tanszékvezető egyetemi docens
  Alvásmedicína Tanszék
  Neurológiai Klinika, PTE KK Pécs

  Dr. habil. Szakács Zoltán PhD
  főtitkár
  Alvástársaság
  osztályvezető főorvos
  Neurológiai Osztály
  Honvédkórház, Budapest

  Rendezvény kezdete: 2021.11.19.
  Rendezvény vége: 2021.11.20.
  Helyszín: Siófok, Residence Balaton Conference Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.alvastarsasag.hu/kongresszus2021.html

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

Bejelentkezés
Most már titkosított kapcsolaton keresztül kommunikál a szerverrel.

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
Bankkártyák
simplepay
11743002-20087922
Tovább
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30