Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciája

  Kedves Kollégák! Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önöket a Háziorvosok Online Szervezetének II. Országos Konferenciájára, mely Herceghalmon az ABACUS Business & Wellness Hotelben kerül megrendezésre 2019. október 25-én és 26-án.

  A tavalyi első, Kecskeméten megrendezésre kerülő konferenciánkon tapasztalt érdeklődésnek, pozitív visszajelzéseknek, támogató és bátorító szavaknak köszönhetően úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a munkát, elkezdjük II. országos rendezvényünk előkészületeit, melyet idén Herceghalmon fogunk megtartani.

  Szakmánk jövőjét továbbra is baljós jelek árnyékolják be, számos megoldatlan kérdés veszélyezteti az alapellátás megújulását. A HAOSZ továbbra is elkötelezett támogatója az alapellátás megreformálásának, hiszünk a változás szükségességében, hiszünk az egységes álláspont képviseletének jelentőségében.

  Mindezek szellemében szeretettel várjuk Önöket idén is Herceghalmon, hiszen diszkusszióra alapot adó témában idén sem fogunk szűkölködni. A praxisközösségek hosszú távú sorsa továbbra is rendezetlen, 2018. év végén megszületett egy Kormányhatározat az alapellátás szakpolitikai programjáról, melynek részleteit egyenlőre bizonytalanság övezi, a kollegiális vezetői rendszer jövőjével kapcsolatban továbbra is kérdések sokasága fogalmazódik meg Mindnyájunkban, a praxisjog intézményének megreformálása továbbra is igényként jelentkezik a szakma részéről. A hatályban lévő új típusú törzskarton kitöltésének módszertana továbbra sem tisztázott. Kiragadott konkrétumok ezek csupán, a megannyi választ igénylő, az alapellátás jövőjét részletező kérdésből.

  Az alapellátó orvosok részére rendezett konferenciák profiljától eltérően rendezvényünkön kiemelt figyelmet szeretnénk szentelni ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, s ha rajtunk kívül álló tényezők miatt megoldást nem is, széles szakmai konszenzuson alapuló megoldási javaslatokat megfogalmazhatunk a döntéshozók részére. A HAOSZ továbbra is fontosnak érzi, hogy az alapellátásban a forrásbevonáson túl minőségi változás is bekövetkezzen, így Herceghalmon is a minőségi változás alapvető feltételeinek, az innovatív megoldások megjelenésének, az innovatív háziorvos klub bemutatkozásának, valamint a kiterjesztett alapellátói kompetenciák kérdésének is nagy hangsúlyt szánunk. Kiemelt jelentőséggel bír, hogy az előttünk álló változásokról első kézből értesüljünk, így az alapellátás szakmai és szakmapolitikai szereplőivel kerekasztal beszélgetést tervezünk, melyet követően moderált keretek között a hallgatóság részéről is elhangozhatnak a közös jövőnket érintő kérdések.

  Természetesen egy háziorvosi konferencia orvos szakmai előadások nélkül nem lenne egész, így a megszokott promóciós célzatú előadásoktól ugyan kissé eltérő mértékben, ugyanakkor az adott előadás gyakorlati aspektusait kidomborítva mindezeknek mi is teret adunk. A rendezvény a regisztrált kollégák részére akkreditált. Az egyes előadásokat a gyakorlati munkánk során használható praktikummal kötjük össze. Részletes programtervvel hamarosan jelentkezünk, az előadóinkkal történő egyeztetések folyamatban vannak.

  Bízom benne, hogy rendezvényük felkeltette az érdeklődését, és Önt is a résztvevők között köszönthetjük. Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében, Üdvözlettel: dr. Békássy Szabolcs Háziorvosok Online Szervezete

  Megtisztelő részvételében bízva, a szervező bizottság nevében,

  Üdvözlettel:

  dr. Békássy Szabolcs Háziorvosok Online Szervezete

  Jelentkezési lap visszaküldése, elérhetőségek:

  Halmágyi Judit,

  New Instant Szervezőiroda, Budapest, 1028 Máriaremetei út 41.

  Tel: 061/225-0303; 06-30/221-1513; fax:061/225-0304

  Email: instant@newinstant.hu,

  Web: http://newinst.wixsite.com/haosz2019

  Rendezvény kezdete: 2019.10.25.
  Rendezvény vége: 2019.10.26.
  Helyszín: Herceghalom
  A rendezvény Web oldala: http://newinst.wixsite.com/haosz2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MGYT és MTT Gyermektüdőgyógyász Szekciójának 55. Konferenciája

  Időpont: 2019. november 7 - 9.

  Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Forrás út 4, 3394

  Absztrakt beadási határidő: 2019. szeptember 6.

  Kedvezményes regisztráció határideje: 2019. szeptember 18.

  Jelentkezés: https://gyermekpulmo2019.misandbos.hu


  Hagyományokhoz híven idén is főbb témák közt szerepelnek az alábbiak:

  Asztma, allergia

  Cisztásfibrózis

  Bronchológia

  Infektológia

  Varia

   

  Ebben az évben egy kis időt szentelünk az otthonlélegeztetésnek, továbbá terveink szerint kis ízelítőt kaphatunk a felnőtt invazív bronchológia világából.

   

  Tervezett programmal hamarosan jelentkezünk.

  Rendezvény kezdete: 2019.11.07.
  Rendezvény vége: 2019.11.09.
  Helyszín: Egerszalók, Saliris Resort Spa Konferencia Hotel
  A rendezvény Web oldala: https://gyermekpulmo2019.misandbos.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa

  November 15-16-án kerül megrendezésre a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság XII. kongresszusa a siófoki Hotel Residence-ben.

  A kongresszuson áttekintjük az alvásmedicina legfontosabb területeinek újdonságait. Kételykergető szekciókat szervezünk azzal a céllal, hogy néhány, alvászavarok terápiájaként használatos eljárások alkalmazhatóságáról, hatásosságáról kialakult, sokszor téves képet eloszlassuk. Kiemelt témája a kongresszusnak a légsínterápiás eszközök megfelelő, hatásos használatának elfogadtatása, elősegítése, mellyel a szív és érrendszeri, agyi érbetegségek prevenciójához, az elalvásos közlekedési balesetek számának csökkentéséhez is hozzájárulhatunk. Ezek mellett számos új, érdeklődésre számot tartó téma kerül terítékre.

  A fő témakörök a következők:
  • hiperónia és OSAS kapcsolata, CPAP terápia hatása a magasvérnyomásra,
  • az ASV-BiPAP terápia háttere, gyakorlata,
  • újdonságok a hazai alváskutatásban,
  • alvászavarok immunológiai és igazságügyi orvostani vonatkozásai,
  • az alvási apnoe betegség ellátásának fül-orr-gégészeti vonatkozásai,
  • a CPAP terápia elfogadásának (compliance) javítási lehetőségei.

  Idén is lehetőség lesz szabadelőadások, poszterek bejelentésére, bemutatására. Ennek keretében oszthatjuk meg, ismerhetjük meg a legújabb hazai klinikai kutatási eredményeket. Hasonlóan fontosnak tartjuk az alváskutatással foglalkozó kollégákkal való együtt-gondolkodást, melyre a korábbi évek hagyományi alapján idén is lesz lehetőség. A kétnapos rendezvény a szokásos szakmai programok mellett lehetőséget teremt kötetlenebb eszmecserére is.

  REGISZTRÁCIÓ, INFORMÁCIÓ:
  www.pcongress.hu


  AKRREDITÁCIÓ:
  minősített, szakma szerinti 10 pont, szakdolgozóknak 4 pont (belgyógyászat, csecsemő-gyermekgyógyászat, egészségbiztosítás, foglalkozásegészségügy, fül-orr-gégegyógyászat, háziorvostan, kardiológia, neurológia, pszichiátria, tüdőgyógyászat)

  Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.15.
  Rendezvény vége: 2019.11.16.
  Helyszín: Siófok, Hotel Residence
  A rendezvény Web oldala: http://www.pcongress.hu/Congress/index/84

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)2nd World Congress on Pediatrics and Child Care

  After the overwhelmed success of 1st edition of Pediatrics & Child Care 2018 Congress which was held in Valencia, Spain during April 23-25, 2018, we are proudly announcing 2nd Edition of Pediatrics & Child Care during November 04 - 05, 2019 at Porto, Portugal.
  Pediatrics & Child Care 2019 is the best platform for Pediatrics professionals, researchers, students, and healthcare industrialists to meet and share their creative ideas and thoughts for the children health and smile. The congress focus on important topics with 30 scientific sessions including trendy concepts like child support mobile technology, drug addiction in teenagers, Social Pediatrics, side effects of anesthesia and Support for transgender youth.
  Do not miss best Keynote lectures, Plenary talks, Workshops, and Networking tour.
  We cordially invite you all to take part in Pediatrics and Child Care 2019!

  Rendezvény kezdete: 2019.11.04.
  Rendezvény vége: 2019.11.05.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Tudományos információ: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Szervező: Beatriz Renee
  Címe: Portugal
  E-mail: renee@pediatrics2019.org
  Helyszín: Portugal, Porto, Portugal
  A rendezvény Web oldala: https://www.pediatricsconference.org/

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
11743002-20087922
Tovább

 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31