Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények

Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Csecsemőtáplálási mesterkurzus (Budapest, Marriott Hotel, 2018.03.23.)

  Fókuszban a fehérje és az immunitás

  Kedves Kollégák!

  A Magyar Gyermekorvosok Társasága számára a szoptatás, az anyatejes táplálás szakmai és társadalmi támogatása kiemelt fontossággal bír. Az anyatej egészségvédő hatása közegézségügyi kérdés.

  Felgyorsult világunkban a szakmai tudásunk szinten tartása nem egyszerű, még a XXI. századi információáradat ellenére sem. Magyarországon számos nagy hagyománnyal bíró gyermekgyógyász kongresszus segíti ebben a kórházban és az alapellátásban dolgozókat egyaránt. Azonban mindig kiemelkedő fontossággal bír, amikor vezető európai szakemberektől hallhatunk közvetlenül a gyermekgyógyászat aktuális kérdéseiről.

  2018. március 23-án egy kivételes táplálkozástudományi programon vehetünk részt, melyre a Magyar Gyermekorvosok Társasága nevében tisztelettel meghívom Önt!

  Dr. Velkey György
  MGYT elnöke

  Programfüzet >>

  Online jelentkezés és további információk >>

  Letölthető jelentkezési lap >>  Időpont: 2018.03.23.
  Szakterület(ek): Gasztroenterológia, Gyermekgyógyászat
  Helyszín: Budapest, Marriott Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://csecsemotaplalasimesterkurzus.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV. Sürgősségi Orvostani Fórum (Debrecen, 2018.04.06-07.)

  Kedves Kollégák!

  A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Orvostan Tanszék, a Debreceni Egyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Intézet, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság, a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat tisztelettel meghívja Önöket a „IV. Sürgősségi Orvostani Fórum” címmel 2018. április 6-7. között megrendezésre kerülő tudományos kongresszusra és továbbképző tanfolyamra.

  Helyszín: Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

  A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja akkreditálja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxiológus – és sürgősségi szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára. A kongresszus tesztvizsgával zárul. A regisztráltak és vizsgázók számára oklevelet állítunk ki és igazoljuk a továbbképzési pontot (orvosoknak 26, szakdolgozóknak 15 pont).

  Idén célul tűztük ki, hogy áttekintsük a hypertonia, a vesebetegségek, a kardiológiai sürgősségi helyzetek ellátórendszert érintő feladatait. A gyermekgyógyászati sürgősségi állapotok kiemelt témáival és a sürgősségi orvostan területén tevékenykedő szakdolgozókat érintő aktualitások áttekintésével külön szekciók foglalkoznak.
  Bízunk benne, hogy a kongresszus szakmai és társasági programjai által a résztvevők a korszerű ismeretek elsajátításán túl emlékezetes élményekkel is gazdagodnak.

  Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

  A részletes program és a regisztráció elérhető az alábbi linken keresztül http://sof.unideb.hu/>>

  Dr. habil Szabó Zoltán
  a Kongresszusi Szervezőbizottság elnöke

  Rendezvény kezdete: 2018.04.06.
  Rendezvény vége: 2018.04.07.
  Helyszín: Debrecen, Hunyadi u. 1-3., Kölcsey Központ
  A rendezvény Web oldala: http://sof.unideb.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Congress of Children's Surgeons of Serbia (April 12-14th 2018 Belgrade)

  We would like to cordially invite you to participate at 4. CONGRESS OF PEDIATRIC SURGEONS OF SERBIA with international participation, organized by the Mother and Child Health Care Institute of Serbia “Dr Vukan Cupic” and Serbian Pediatric Surgery Education Center. Congress will take place in Belgrade from 12-14th April, 2018.

  Considering the great interest of colleagues for active participation, the Organizing Committee decided to extend deadline for the early bird registration until 19th of February 2018 in order to allow colleagues, who have not registered yet, to register under favorable conditions.

  Website, online registration, program: http://serbianpediatricsurgery.com/english/ >>

  Rendezvény kezdete: 2018.04.12.
  Rendezvény vége: 2018.04.14.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Helyszín: Serbia, Belgrade
  A rendezvény Web oldala: http://serbianpediatricsurgery.com/english/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Gyermek­aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság XIX. Kongresszusa és Továbbképző Napja

  Helyszín: Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel (3233 Mátraháza, Üdülőtelep 2. )
  GPS koordináták: 47,8550992 19,9715352

  Program >>

  További részletes információk, online jelentkezés a Kongresszus weboldalán: http://mgyaitt2018.gyermekrohamkocsi.hu/ >>

  Köszöntő:
  A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány nevében ezúton szeretettel invitáljuk Önöket Mátraházára, ahol a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság XIX. Továbbképző és Tudományos Ülése kerül megrendezésre 2018. április 12-14. között. A tudományos ülés egyben a Társaság 25. születésnapja is, mely az eseményt különösen ünnepélyessé teszi.

  A tervezett, nagyszabású tudományos programban a gyermekanesztézia és a gyermekintenzív terápia örök aktualitásai mellett a modern időknek megfelelően nagy szerepet szánunk az új ultrahangos technikák bemutatásának, a különböző extracorporális technikák ismertetésének és a gyermekkori nehéz légút menedzselésében használatos eszközöknek és algoritmusoknak. Természetesen nem hiányoznak majd a programból a határterületek sem, így infektológiai, traumatológiai, sebészeti, kardiológiai és gyermeksürgősségi témák is terítékre kerülnek. Ezek mellett számos nehéz kérdésről (gyermekjogok, súlyos hibák és tévesztések, „krónikus” intenzív terápia, stb.) is vitaindító beszélgetést tervezünk.

  Az előadásokkal párhuzamosan változatos témájú workshopok futnak majd, ahol a résztvevők olyan valódi, gyakorlati tudásra tehetnek szert, melyek a mindennapi munkában is bármikor hasznosíthatók.

  Az eseményre nem csak azokra a kollégákra számítunk, akik nap mint nap gyermekanesztéziával vagy gyermekintenzív terápiával foglalkoznak. A program kialakításakor arra törekszünk, hogy gyermekeket csak alkalomszerűen ellátó „felnőtt” intenzívesek, a súlyos állapotú gyermekekkel csak ritkábban találkozó csecsemő- és gyermekgyógyászok és az alapellátásban vagy a sürgősségben dolgozók is hasznos információkkal gazdagodhassanak.

  A szakdolgozókat is szeretettel látjuk, akiknek felbecsülhetetlen munkáját kifejezetten nekik szánt előadásokkal, workshopokkal és jó hangulatú, emlékezetes társasági eseményekkel igyekszünk megköszönni.

  A kongresszus helyszíne a csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Kékes szomszédságában fekvő Residence Ózon**** Conference és Wellness Hotel, Magyarország legmagasabban fekvő szállodája.

  Mindenkit szeretettel várunk. Találkozzunk a mesés Mátrában. Tanuljunk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt!

  a szervezők nevében,
  Dr. Goschler Ádám
  Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

  Rendezvény kezdete: 2018.04.12.
  Rendezvény vége: 2018.04.14.
  Szakterület(ek): Aneszteziológia, intenzív terápia
  Helyszín: Mátraháza, Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://mgyaitt2018.gyermekrohamkocsi.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az Erdélyi Múzeum-Egyesület Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztályának XXVIII. Tudományos Ülése

  A konferencia szervezői szeretettel várják a kollégákat az immár hagyományos évi Tudományos Ülésre Marosvásárhelyen, amely minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat és kulturális élményeket egyaránt.

  A tudományos ülésszakon szabadon választott és felkért előadások hangzanak majd el, illetve posztereket fognak bemutatni az általános orvostudomány (gyermekgyógyászat, belgyógyászat stb.), fogorvosi és gyógyszerészeti tudomány újdonságaiból és azok gyakorlati alkalmazásaiból. A rendezvény remélhetőleg jó alkalom lesz az egymás munkájába való betekintésre és a tudományos tevékenység mellett új kapcsolatok születésére és a régiek ápolására.

  Kedvezményes regisztráció: 2018.03.01.
  Késői regisztráció: 2018.04.08. vagy a konferencia helyszínén

  Rendezvény kezdete: 2018.04.19.
  Rendezvény vége: 2018.04.21.
  Helyszín: Marosvásárhely (Románia)

  A rendezvény Web oldala: http://www.emeogysz.ro/esemenyek/U28/U28_meghivo_2018.php >>

  Rendezvény kezdete: 2018.04.19.
  Rendezvény vége: 2018.04.21.
  Helyszín: Romania, Marosvásárhely
  A rendezvény Web oldala: http://www.emeogysz.ro/esemenyek/U28/U28_meghivo_2018.php

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)FIGYEK 2018

  Kedves Kollégák!

  A Pécsi Gyermekklinikai fiatal orvosai nevében sok szeretettel várunk benneteket a XVII. Fiatal Gyermekgyógyászok Konferenciájára, amelynek megrendezésére idén Pécsett a Tudásközpontban kerül sor 2018. május 25-27-e között.

  Regisztráció >>
  Absztraktbeküldés >>
  A konferencia honlapja, további információk >>


  A szakmai program mellett változatos társasági rendezvényekkel készülünk, amelyeknek Pécs belvárosának különböző pontjai biztosítanak majd helyszínt.

  Igyekszünk összehozni minél több határon innen és túl élő fiatal kollégát.
  A szakmai tudás fejlesztése mellett, a csapatépítés valamint új kapcsolatok létrehozása a célunk.

  TUDOMÁNYOS PROGRAM
  „Van-e nálatok alkohol?” (Kispál és a Borz) ● SBO és toxikológia
  „Darabokra törted a szívem” (Halott Pénz) ● ITO és kardiológia
  „Életigenlő szám” (Kispál és a Borz) ● Neonatológia
  „WC-n sírni, ágyon állni, felhőn félni” (Kispál és a Borz) ● Gasztroenterológia
  „Valami van a levegőben” (Halott Pénz) ● Pulmonológia és allergológia
  „Húsrágó, hídverő” (Kispál és a Borz) ● Infektológia és bőrgyógyászat
  „Bogozd ki” (30Y) ● Nephrológia, immunológia és endokrinológia
  „Hétköznapi hősök” (Punnany Massif) ● Onko-haematológia
  „Kicsit szomorkás a hangulatom máma” (Kispál és a Borz) ● Neurológia és pszichiátria
  „Sok sebe csillagos ösvény” (Szélkiáltó) ● Sebészet és fül-orr-gégészet

  Várunk mindenkit szeretettel!

  A Pécsi Gyermekklinika fiatal orvos csapata

  Rendezvény kezdete: 2018.05.25.
  Rendezvény vége: 2018.05.27.
  Helyszín: Pécs
  A rendezvény Web oldala: https://www.pcongress.hu/Congress/index/76

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A tápcsatorna gombás és bakteriális fertőzéseinek klinikuma, mikrobiológiai gyorsdiagnosztikája és célzott antimikróbás kezelése-2

  A tápcsatorna gombás és bakteriális fertőzéseinek klinikuma, mikrobiológiai gyorsdiagnosztikája és célzott antimikróbás kezelése-2

  MIKROBIOLÓGIAI GYORSDIAGNOSZTIKA ELŐADÁS SOROZAT (szabadon választható, szinten tartó, továbbképző és rezidens tanfolyam

  SE-TK/2018.I./00305 szám alatt szakképesítés szerint 8-8 pontra akkreditált, szabadon választható, szinten tartó és továbbképző tanfolyam

  Időpont: 2018. május 25. (péntek)
  Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Nagyvárad tér 4.
  Semmelweis Egyetem, NET épület XVI. emelet, 1419-es előadó terem
  Jelentkezési határidő: 2018. május 11.

  Meghívó >>
  Program >>
  Jelentkezési lap >>

  Időpont: 2018.05.25.
  Helyszín: 1089 Budapest VIII., Nagyvárad tér 4., Semmelweis Egyetem, NET épület XVI. emelet, 1419-es előadó terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Gyermekgyógyász és Magyar Tüdőgyógyász Szekciójának 54. konferenciája

  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ
  7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

  A kedvezményes jelentkezés határideje: 2018.09.16.

  Témák:
  ◾Újszülött-és csecsemőkori pulmonológia
  ◾Bronchológia
  ◾Varia
  ◾Asztma
  ◾Infektológia, tbc
  ◾Cystas fibrosis
  ◾Allergológia, immunológia
  ◾Mellkas sebészet, morfológiai diagnosztika

  További részletes információk, regisztráció, tudományos program a rendezvény weboldalán: http://tensipecs.hu/mgyt-mtt >>

  Rendezvény kezdete: 2018.11.08.
  Rendezvény vége: 2018.11.10.
  Helyszín: 7100 Szekszárd, Szent István tér 10., Babits Mihály Kulturális Központ
  A rendezvény Web oldala: http://tensipecs.hu/mgyt-mtt

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)3rd annual Clinical Trials in Central & Eastern Europe Forum (17th-18th April 2018 in Warsaw, Poland)

  The 3rd annual Clinical Trials in Central & Eastern Europe Forum will take place on 17th-18th April 2018 in Warsaw, Poland. The Forum is organised by London-based company Adam Smith Conferences.

  The first day of the Forum will begin with the review of the current landscape of global clinical trials and perspectives of the CEE and its differentiators. The discussion will cover Insights into trends and predictions as well as growth drivers that attract business to the region; global factors that will affect clinical trials in the CEE and measures to strengthen its competitive advantage.

  Experts will also raise issues of the latest regulatory initiatives and compliance updates impacting clinical trials in Europe today; results from the impact of Brexit on European trials and insight into the preparations for the implementation of the European data protection law.

  The 2018 Forum Regulatory Highlights Include:
  • The Global Landscape of Clinical Trials
  • The impact of GDPR enforcement on trials in the CEE
  • Updates of the RODO confidentiality law affecting patient recruitment and data collection
  • Implementation of ISO141155 clinical investigation of medical devices
  • A review of the Clinical Data Interchange Standards Consortium (CDISC) regulation 536/2014 EU
  • Implementing ICH GCP E6 (R2) effectively

  The agenda will also focus on a number of practical issues including the following:
  • Practical Patient Recruitment Strategies Revealed
  • Cost and Financial Planning for Trials
  • Electronic Solutions for Slow Recruitment in Clinical Trials
  • Optimising Clinical Performance by Investing in CRO Relationships
  • Experiences Using Real-Time EHR Based Patient Search/Identification to Accelerate Trials
  • Optimising Clinical Trials Design for Paediatrics

  The Forum agenda is available to download: http://www.clinicaltrialscee.com/1146MMOTESZen >>

  Clinical Trials in Central & Eastern Europe Forum attracts over 120 professionals from more than 20 countries. Its audience includes international and local pharmaceutical companies, biotech companies, CROs, SMOs, investigators and other parties operating or interested in conducting clinical trials in the CEE region.

  Among the speaker confirmations:
  • Vladimir Misik, Board Member, SanaClis, Founder & Partner, LongTaal
  • Ingrid Klingmann, MD, PhD, Chairman, The European Forum for Good Clinical Practice (EFGCP)
  • Tamás Bereczky, European Patients' Academy for Therapeutic Innovation (EUPATI), EUPATI Germany
  • Jennifer Preston, Patient and Public Involvement Priority Lead, NIHR Clinical Research Network, UK
  • Sammy Ainsworth, Parent and Patient Research Ambassador, UK
  • Michaela Vančová, Clinical Operations Director, Slovak Research Centre, Slovakia
  • Dr Filip Rybakowski, Head of Child and Adolescent Psychiatry Department, Institute of Psychiatry and Neurology (Poland)
  • Vesna Popovska, Director Research, Pediatric Neurology & Neurosurgery, UBC Adult Neurosurgery, Canada
  • Piotr Drobek, Deputy Director of the Social Education and International Department, GIODO, Poland
  • Ottó Skorán, MD, President of Board, MCRN Hungary and Chief Executive Officer, Svabhegy Paediatric Hospital
  • Karol Szczukiewicz, Regional Study Manager, Roche, Poland
  • Oleksii Mikheiev, MD, Verum.de GmbH, Germany
  • Ramón López, Clinical Research Manager, Thrombotargets Europe
  • Horea Borogan, Country Manager, Synexus Romania, Romania
  • Barış Erdoğan, PhD, Head of EEMEA Region, Clinerion Ltd.
  • Lucie Špatenková, Clinical Operations Manager, CRC s.r.o. Czech Republic

  You can register online here: http://www.clinicaltrialscee.com/1146MMOTESZren >>

  VIP Code for a 15% discount: 1146MMOTESZ

  If you have any queries, please contact Ms Irina Shakhmuratova,
  i.shakhmuratova@adamsmithconferences.com

  More details: http://www.clinicaltrialscee.com/?xtssot=0 >>

  Rendezvény kezdete: 2018.04.17.
  Rendezvény vége: 2018.04.18.
  Helyszín: Poland, Warsaw

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VIIIth Neonatology Conference in Kosice

  Helyszín: Military barracks Kulturpark, Kukučínova 2, Košice, Slovakia

  A meghívó letölthető ide kattintva >>

  További részletes információk, online regisztráció, program >>

  Rendezvény kezdete: 2018.06.04.
  Rendezvény vége: 2018.06.05.
  Helyszín: Szlovákia, Kassa
  A rendezvény Web oldala: http://www.amedi.sk/podujatia/viiith-neonatology-conference-in-kosice-130/uvod.html

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekfájdalom Kongresszus

  Kedves Kollégáink!

  A Bethesda Gyermekkórház Fájdalomterápiás Ambulanciájának vezetőjeként fel szeretném hívni a figyelmüket egy nagyon színvonalas jövő évi konferenciára.
  Kolléganőmmel, dr. Gyimesi-Szikszai Andreával évek óta kapcsolatban vagyunk a Német Gyermekfájdalom Központtal, a tőlük tanultak fontos bázisát képezik ambulanciánk jelenlegi működésének.

  Ez a nagyon lelkes német csapat 2001-től rendez kétévente gyermekfájdalom kongresszust a Ruhr-vidéki Recklinghausenben, amely általában – a továbbképző napot is beleszámítva - 2,5 napon át tart. 2013-tól svájci és osztrák, 2017-től holland kollégák együttműködésével állították össze a programot. A majdnem 1000 résztvevő között orvosokon kívül sok ápolóval, pszichológussal és más szakmák képviselőivel is találkozhatunk. A kb. 80 előadás és műhely témáját illetően nagy hangsúlyt kap a krónikus fájdalom és a palliatív ellátás, alapvetően komplex, bio-pszicho-szociális szemléletmódot közvetítenek, ezzel segítve a gyerekek fájdalmának jobb megértését és rizikóban szegény, de eredményes kezelését. A kongresszus hivatalos nyelve a német, angol nyelvű előadások csak elvétve fordulnak elő.

  2019. március 14-16 között lesz a tizedik, jubileumi alkalom. A Központot vezető Zernikow professzor és munkatársai azzal kerestek meg bennünket, hogy szeretnék bővíteni a résztvevő országok listáját és ennek nyomán ránk, magyarokra is gondoltak. Arra kértek bennünket, hogy mérjük fel, mekkora lenne az érdeklődés a magyar kollégák körében a kongresszus iránt.
  Arra kérjük Önöket, írjanak Gyimesi-Szikszai doktornőnek az andrea.szikszai@t-online.hu címre, ha szívesen jönnének jövőre Recklinghausenbe – akár résztvevőként, akár potenciális előadóként.

  A Bethesda Gyermekkórház Fájdalomterápiás ambulancia honlapja:
  http://www.bethesda.hu/ambulancia/fajdalomterapias-ambulancia >>

  A konferencia honlapja: http://w3.eigenes-leben-ev.de/dattelner-kinderschmerztage/ >>  Tisztelettel:

  dr. Major János
  adjunktus
  Fájdalomterápiás Ambulancia


  Rendezvény kezdete: 2019.03.14.
  Rendezvény vége: 2019.03.16.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat
  Helyszín: Germany, Recklinghausen

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IPA 2019

  29th Congress of the International Pediatric Association

  Rendezvény kezdete: 2019.06.01.
  Rendezvény vége: 2019.06.30.
  E-mail: smpediatrie@gmail.com
  Helyszín: Morocco, Marracech

Korábbi kongresszusok, rendezvények megjelenítése

MGYT tagdíj összege:

 • Nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát nem vállalnak: 1.500.- Ft/év
 • Nem nyugdíjasoknak és azon nyugdíjasoknak, akik nyugdíj mellett munkát vállalnak: 5.000.- Ft/év
11743002-20087922
Tovább

 • Nutricia
 • Nestle
Kérem várjon...
Kongresszusok listája
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31